over Anne Hulscher Recovery trucks

Bij Anne Hulscher Recoverytrucks & Parts staat de klant centraal. Met 25 jaar ervaring in de bergingsbranche beschikt hij over de nodige kennis, hij denkt in oplossingen in plaats van beperkingen. Klanten weten waar ze aan toe zijn bij Anne en afspraak is afspraak.

Anne Hulscher is de persoon voor de levering van nieuwe en gebruikte takelwagens. Met de verkoop van nieuwe takelwagens van Erkin World Power uit Turkije en Monza uit Spanje opereert hij ook internationaal. Beide leveranciers hebben hun unieke eigenschappen, zij produceren alles in eigen huis en hebben ieder hun eigen specialiteiten. Met deze combinatie biedt Anne een breed assortiment van verschillende modellen opbouwen in het lichte, middel en zware segment.

De opbouwen van de nieuwe takelwagens voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, vormgeving en functionaliteit. Alle nieuwe voertuigen worden CE gekeurd en zijn van een opbouwcertificaat voorzien.

Met bergingsmateriaal van onder andere:

Aveimaster

Safe-Tec

Tilbox

RZ Handel

Levert hij hoge kwaliteit aan materiaal tegen een scherpe prijs. Mede hierdoor beschikt hij over een groot assortiment aan gereedschappen en onderdelen voor ondernemers in de transport- en bergingsbranche.

De wens van de klant is altijd zijn uitgangspunt. De klant krijgt een goede voorlichting en een gedegen advies. Snelle levertijden en een goede service is vanzelfsprekend.