Partners onderdelen

Anne Hulscher Recoverytrucks & Parts heeft meerdere partners op het gebied van onderdelen en bergingsmateriaal. Het volledige assortiment kunt u vinden in de webshop.


Aveimaster:

Aveimaster is een groothandel in bergingsmateriaal. Dit bedrijf voorziet de bergings- en transportbranche van kwalitatief hoogwaardige onderdelen en gereedschappen tegen een scherpe prijs.

Door de samenwerking tussen Anne Hulscher Recoverytrucks & Parts en Aveimaster is een unieke constructie ontstaan. Met het zogenaamde dropship systeem worden de onderdelen vanuit een centraal magazijn in Portugal direct aan de klant verzonden. Dit systeem zorgt voor een snelle levering van onderdelen en materiaal door heel Europa.

Een deel van het assortiment is op voorraad aanwezig en kan in overleg vanuit Nederland worden geleverd.


Buitink:

Buitink Technology ontwikkelt en produceert hefsystemen voor de berging van onder andere trucks met opleggers, bakwagens en bussen. Door de lage druk in de kussens (circa 0,5 bar/ 7,25 psi) en het grote contactoppervlak, is de kans op
beschadiging van een gekantelde truck zeer gering.

In veel gevallen kan een oplegger inclusief de lading worden rechtgezet met kussens, zonder dat daarbij aanvullend materieel zoals een kraan nodig is.

In andere gevallen kunnen hefkussens worden ingezet, in aanvulling op een kraan of ander materieel. De hefkussen zorgen dan voor een snellere en effectievere berging, waarbij manuren en kraancapaciteit worden bespaard.


RZ Handel:

Als fabrikant van veel kunststofproducten voor zowel particuliere als commerciële behoeften, strekt ons productgamma zich uit van rijplaten, oprijplaten, zware opritten en steunplaten tot vloerbeschermingsplaten en nog veel meer. Op verzoek bieden wij individuele oplossingen op maat van uw wensen en eisen.


Safe-tec:

Met vele jaren ervaring heeft Safe-Tec innovatieve en geavanceerde bergings-, sleep- en hefoplossingen geleverd voor de defensie-, bergings- en windindustrie op basis van gepatenteerde patenten.

Het bedrijf, dat volledig ISO- en Milieumanagement gecertificeerd is, staat voor oplossingen met de hoogste normen van veiligheid, werkomgeving en kwaliteit op basis van zorgvuldig gespecificeerde ontwerpeisen


Tilbox:

Tilbox levert voor elke klant een opbergoplossing. Het standaard assortiment is compleet en kan uitgebreid worden met losse elementen zoals bijvoorbeeld lademodules, vlonders, gasveren enz. Naast het uitgebreide standaard assortiment biedt Tilbox ook maatwerkoplossingen. De mogelijkheden zijn eindeloos en door de combinatie van standaard en maatwerk is Tilbox dé partner op de weg met duurzame opbergoplossingen voor vrachtwagens.


West-Brabantse Handelsonderneming:

De Westbrabantse Handelsmaatschappij is uw expert in radiografische afstandsbesturing.

Met meer dan 25 jaar ervaring met de levering, reparatie en verkoop van industriële afstandsbedieningen, zijn wij uw afstandsbediening specialist. Voor elke vorm van een radiografische afstandsbediening zijn wij een vertrouwd adres.